Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Samet Aybaba ile aralarında problem olduğu yönündeki söylemlere açıklık getirdi. Teknik direktör Samet Aybaba ile hiçbir sıkıntısının olmadığını söyleyen Fernandes, yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyledi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes, Kardemir D.Ç Karabükspor maçında oyundan alınırken Samet Aybaba'nın elini sıkmaması konusunda açıklamalarda bulundu.

"HOCAYA SAYGISIZLIK YAPTIM"
Kardemir D.Ç Karabükspor maçından sonra basında bazı polemiklerin olduğunu söyleyen Fernandes, "Benimle hoca arasında problem varmış gibi yansıtıldı. Bende bunlara bir son vermek için bir açıklama yapma gereği duydum. Maç sırasında sinirli anlarımız olabiliyor. Orada hocaya karşı bir saygısızlık yaptım. Bu doğrudur. Orada yaptığım hareket sadece oyundan çıkmama bir tepkiydi. Sadece anlık bir şeydi. O hareket kesinlikle hocamla benim aramdaki iyi ilişkileri etkilemez. Kendisiyle bu konu hakkında zaten konuştuk. Aramızda hiçbir sıkıntı yok. Olamazda zaten. Bir burada bir aileyiz. Hocamızda bizim başımızda her zaman. Ben burada bu söylemlere bir son verilmesini istiyorum. Bunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum" dedi.

"OYUNDAN ALINMAK BENİMDE HOŞUMA GİTMEZ
Hiçbir oyuncunun oyundan çıkmasının hoşuna gitmeyeceğini anlatan Fernandes, "İyide oynasam kötüde oynasam her oyuncu gibi oyundan alınmak benimde hoşuma gitmez. Oyundan alınmam benimde hoşuma gitmedi. Çünkü daha fazla yapacağım şey var diye düşündüm. Ama bunun sonuçta bunun kararını verecek olan hocamızdır. Onun kararı doğrudur. Bunu fazla uzatmaya gerek yok" diye konuştu.
Bir gazetecinin "Gerginliğinin sebebi istediğin oyunu oynayamadığın için olabilir mi?" şeklindeki soruya ise Fernandes, "Bunun sebeplerinden bir tanesi budur. Henüz kendimden beklediğim şeyleri veremiyorum. Ben etrafımdan önce kendimi eleştiren bir insanım. Kendi içimde hesaplarımı yapar ve kendimi de eleştiririm. Bunlardan bir tanesi buydu. Ama o tamamen sinirle yaptığım bir hareketti" cevabını verdi.
(BÇ-BÇ-S)

03.02.2013 13:10:39 TSI

Editör: Wan Haber