Bursa'nın İnegöl ilçesinde Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri ile giyecekler, kardeş okul ilan edilen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesindeki Kovancık Köyü İlköğretim Okulu'na gönderildi.
Okulun bahçesinde düzenlenen törene İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Refik Tabakoğlu ile öğrenciler katıldı. Temin edilen 8 bin liralık yardım paketi kamyona yüklenerek Hilvan'a gönderildi.
Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Taner Doğru, okulun fen ve teknoloji kulübü öğrencilerinin Kovancık Köyü İlkokulunu kardeş okul seçtiklerini, bu çerçevede okula yardım göndermeyi düşünerek bir kampanya başlattıklarını söyledi. Doğru, "Kampanyaya bütün öğretmen ve öğrencilerimiz ile okulumuzu eğitim öğretime kazandıran İnegöl Fenerbahçeliler Derneği de katıldı. Yoğun bir çalışmanın ardından teknoloji malzemeleri, yazıcı, tarayıcı, giysi ve kırtasiye malzemeleri toplandı. Yaklaşık 8 bin lira değerindeki yardımı kardeş okulumuza gönderdik" dedi.
(SB-MŞ)

25.01.2013 15:47:25 TSI

Editör: Wan Haber