Fenerbahçe, Antalya kampının 3. gününde, taraftarlarının desteğiyle ligin ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Odasında uyuya kalan Caner Erkin, idmana 5 dakika geç katıldı.
Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman'ın yönetiminde, kamp yaptıkları otelin sahasında hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketlerinin ardından futbolcular ayak tenisi oynadı. Sakatlığı devam eden Sezer, antrenmana katılmazken, Krasiç de antrenmanı yarıda bıraktı.

CANER UYUYA KALDI
Otelde uyuya kalan Caner Erkin, antrenmana 5 dakika geç geldi. Öte yandan çocuğu kaza geçirdiği için İstanbul'a giden Kuyt, sabah ilk uçakla Antalya'ya gelerek idmana katıldı. Bu arada Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu haricinde tam kadro takımın kamp yaptığı otele geldi.

ANTRENMANI TARAFTAR BASTI
Antrenmanın ortalarına doğru iki otobüsle Alanya'dan gelen Fenerbahçeli taraftarlar, tezahüratlarıyla futbolculara destek verdi. Taraftarlar, teknik heyete ve futbolculara verilmek üzere çiçek ve muz getirirken, antrenmanın sonunda takımı yanlarına çağırarak sevgi gösterisinde bulundular.
Yönetim ve takımın bu akşam Antalya Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği organizasyona katılacağı öğrenildi. Sarı lacivertliler akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
(RFK-RFK-S)

05.01.2013 13:13:49 TSI

Editör: Wan Haber