Son sezonlarda saha içi sonuçlarında olduğu gibi transferde de büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de bu sezon yine bir 10 numara eksikliği konuşulmaya başlanmıştı. 

Kimseden katkı yok!

Geçtiğimiz yıllarda takıma Diego Ribas, Luis Nani, Van Persie gibi dünyanın tanıdığı hücum oyuncularını katan ancak önemli bir katkı sağlayamayan, altyapıdan Samed Karakoç, Caner Koca gibi başarılı orta saha oyuncularından ise yararlanmayı düşünmeyen Fenerbahçe, transferde yeni bir hüsran yaşamaktan kurtulmuş olabilir. 

Van Persie örneği

Van Persie de gelmeden önce sakatlığı dolayısıyla uzun süreli oynayamama riski bulunduğu iddiaları gündemi meşgul etmiş ancak oyuncunun Türkiye'ye ayak basması bütün bu iddiaları unutturmuştu. Hollandalı yıldızın geldiğinden bu yana sürekli sakatlanması ve bir türlü fiziksel açıdan hazır olamaması durumu ortada... 


Cazorla da onun gibi olabilir

Geçen sezondan bu yana sürekli sakatlanan, bu sezon da toplamda sadece 11 maça çıkan 32 yaşındaki Cazorla ayak bileğindeki problemden ötürü sezonu kapattı. Yıldız isim zaten ekim ayından bu yana aşil tendonu tedavisi gördüğü için de forma giyemiyordu. Mart ayında sahalara dönmesi beklenen Cazorla'ya fazladan bir tedavi uygulanması gerektiği ve bu yüzden sezon sonuna kadar oynamayamayacağı öğenildi.

Fenerbahçe dikkat etmeli

Bu sebeple geçtiğimiz yaz sezonundan bu yana Fenerbahçe'yle adı anılan Santi Cazorla transferinde Sarı Lacivertliler'in çok dikkat etmesi gerekiyor. Eski performansından en az 2 senedir uzak kalan Fenerbahçe, transferde büyük bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsa Cazorla konusunda -eğer transferi düşünülüyorsa- çok iyi araştırma yapmalı...( Fanatik.com.tr)

Editör: Wan Haber