Fenerbahçe taraftarı olan Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'a, 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi.
Geçen yıl Altınova'da düzenlenen geleneksel festivale destek veren ve 'fahri Altınovalı' ilan edilen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bağış'a Altınovalılar iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Altınova Trabzonlular Derneği Başkanı Birol Bayram, Başkan Yardımcısı Yusuf Ata, Altınova Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ali Sarıhan ve Altınova Sermayecik Mahallesi Muhtarı Galip Döşlü yer aldı.
Bakan Bağış'ın Avrupa'da Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini ve kendisiyle görüşmekten ve hemşehri olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Altınovalılar, Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Bağış'a 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Altınova heyeti, Bağış'ı bu yıl yapılacak festivale de davet etti.
Altınovalıların fahri hemşehrisi olmaktan şeref duyduğunu söyleyen Bakan Bağış, "Başarılı bir belediye başkanınız ve çalışkan bir halkınız var. Altınova, her geçen gün daha güzel bir çehreye bürünüyor. Geleneksel olarak düzenlediğiniz festival, örnek nitelikte. Geçtiğimiz yıl bizzat buna şahit oldum. Bu yıl daha da iyi olacağına inanıyorum. Programın müsait olursa gelmeye çalışacağım" diye konuştu.
Trabzonspor forması için de heyete teşekkür eden Bağış, "Benim için güzel bir hediye oldu" dedi.
(ZÇ-OK-Y)

02.02.2013 15:54:06 TSI

Editör: Wan Haber