Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Van Spor ve Sosyal Tesis yapımı için gerçekleştirdiği bir günlük Van ziyaretinin yankıları devam ediyor. 
 

Fenerbahçe Kulübü 2011 Van depreminde açılan yardım hesabında taraftarlarının maddi yardımları sonucu toplanan ve bugüne kadar bir kullanılmayan 50 bin TL ile Van’da yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi bir aileyi ev sahibi yapma kararı aldı.  Dayalı döşeli ev 2015 yılında şanslı aileye teslim edilecek.
 

Vansesi Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Fenerbahçe As Başkanı Vanlı Avukat Erhan Türkoğlu, Fenerbahçe’nin Van’a olan ilgisinin, desteğinin artarak devam edeceğini belirterek muhtaç aileye ev yapımıyla ilgili olarak ta şunları söyledi: “Fenerbahçe sosyal sorumluluğa önem veren bir camiadır.  2011 yılında Van depremzedeleri yararına kulübümüz tarafından açılan banka hesabımızda yapılan yardımların yanı sıra duran 50 bin TL daha var. Başkanımız Aziz Yıldırım’ın talimatlarıyla bu para ile Van’da evi olmayan, yardıma muhtaç, gerçek ihtiyaç sahibi olan bir aileyi yuvaya kavuşturacağız. Yapacağımız evin bütün döşemesini ihtiyaçlarını Fenerbahçe olarak biz karşılayacağız.  Bu ailemiz anahtarı açarak döşenen evde oturacak. İhtiyaç sahibi ailenin tespiti için Fenerbahçe Van Şubesi Kurucu üyelerinden, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva’nın titiz bir araştırma yapmasını istedik. 2015 yılı içinde Fenerbahçe Kulübü üyelerinin maddi yardımlarıyla bir ailemi Van için açılan Ev sahibi olacak muhtaç aileyi Fenerbahçe Van Şubesi kurcu üyesi Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva tespit edecek.”
 

 Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılacak dayalı döşeli evin sahibinin kim olacağı ise daha şimdiden  merak uyandırmaya başladı.

Cengiz Siyahtaş - Vansesi

Editör: Wan Haber