Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertli yönetim dün Portekizli teknik adamın yardımcılarının görevine son verdi. Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın yardımcıları Filipe Almeida, Luis Miguel, Pedro Ribeiro ve Paolo Orlandoni ile yollar ayrıldı. Bu gelişme sonrasında Pereira'nın istifa kararı alması bekleniyor.

OPERASYON START VERİLDİ

Fenerbahçe Yönetimi özellikle Monaco maçlarındaki futbol nedeniyle Vitor Pereira'nın biletini kesti... Sarı-lacivertli taraftarlar günlerdir sosyal medyada, "Pereira'yı istemiyoruz" kampanyası başlattı.

Baskılara dayanamayan Fenerbahçe Yönetimi de operasyona start verdi. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın İngiltere'de tecrübeli teknik adam Pellegrini ile görüşeceği öğrenildi. Yıldırım'ın bütçe isteyen ve ağır şartlar ile süren tecrübeli hoca Pellegrini'yi ikna etmesi bekleniyor. Aksi durumda ise rota Roberto Carlos'a dönecek.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM CARLOS'A SICAK BAKIYOR

Başkan Aziz Yıldırım'ın da Roberto Carlos'u takımın başında görmeyi çok istediği bildirildi. Eğer Pellegrini takımın başına geçmezse Carlos Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak.

Transfer süresinin bitmesine az bir süre kalması dolayısıyla Pellegrini'nin Fenerbahçe'ye sıcak bakmayacağı konuşuluyor.

Carlos'un ismi taraftarı da heyecandırıyor. Sivasspor ve Akhisar Belediye'yi çalıştıran Roberto Carlos'un tecrübe kazandığı ve Fenerbahçe'ye seve seve geleceği bildirildi. Carlos'un en geç 1 hafta içinde İstanbul'da olacağı öğrenildi...

Takvim

Editör: Wan Haber