Fenerbahçe kulübü geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak Bruno Alves'in kulüpten ayrılmasının söz konusu olmadığını ve sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağını açıklamıştı. 

 

Ancak Portekizli oyuncunun menajerliğini yapan babası Washington Alves ülkesinde Radio Renaissance'a ilginç açıklamalarda bulundu. 


Portekiz basınında da yer bulan sözler arasında Sporting Lizbon'un ismi geçiyor. Baba Alves, SportingLizbon'da oynama fikri sorulunca Sporting'in, Bruno Alves'i mutlu edecek bir takım olduğunu söyledi.Buna rağmen Bruno'nun takımdan ayrılmasını kolay bir ihtimal olarak görmeyen Baba Alves, oğlunun Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve kontratını tamamlamak isteğinde olduğunu söyledi. 

RESMİ GİRİŞİMDE BULUNULDU

Portekiz basınına göre devrearasındaki transfer döneminde Sporting Lizbon kulübü Bruno Alves için resmi girişimde bulunabilir. 


ALVES'İN ÖNCEKİ AÇIKLAMLARI....
 Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves, Portekiz Milli Takımının Ermenistan maçı öncesi basın toplantısında konuştu.
Ermenistan maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Alves, grupta avantaj kazanmak için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini vurguladı.
Alves, Fenerbahçe'deki durumunu ise, "Fenerbahçe ile sözleşmem var ve takımda kalmak istiyorum" demekle yetindi.
Geçen sezon Zenit'ten Fenerbahçe'ye gelen ve yıllık 2.3 milyon Euro kazanan Bruno Alves, son olarak Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle hedef adam haline gelmiş ve takımdan gönderileceği iddia edilmişti.

Editör: Wan Haber