Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş'ı 75-66 yenerek finale yükseldi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Fenerbahçe Ülker Baş Antrenör Yardımcısı Luca Dalmonta, takımın her anlamda iyi mücadele ettiğini ve oynanacak olan final karşılaşmasına odaklandıklarını belirterek, ''Beşiktaş'ın sahadaki eşleşmelerine iyi reaksiyon verdik. Oyuncularım sahadaki düzeni okuyabildiler. Her bir oyuncunun bizim için bir güç olması önemli. Önemli olan formanın arkasında yazılı olan değil, önünde yazılı olan değeri taşıyorlar. Pazar günü oynayacağımız maçın rakibini bekleyeceğiz. Hangi rakiple karşılaşıyor olursak olalım zor bir maç bizi bekliyor. Sahada elimizde olan her şeyi ortaya koyacağız" dedi.
Beşiktaş Baş Antrenörü Erman Kunter oyuncu tercihlerinde hata yaptıklarını ifade ederek, "Uğraşıyoruz, ama olmuyor maalesef. İkici periyotta çok kötü oynadık. Bazı oyuncularımızı değiştirmemiz lazımdı. Oyunu ikinci periyotta kaybettik yoksa geriye kalan periyotlarda iyiydik. Genel anlamda iyi mücadele ediyoruz. Oyuncuların bazı performansları var. Belki tercihlerde hata yapmış olabiliriz. Tabi maçın içinde bunu göremiyorsun. ya da devre arasında değerlendiremiyorsun" diye konuştu.
(GÖ-RFK-S)

08.02.2013 21:42:20 TSI

Editör: Wan Haber