Sezonun ikinci yarısı öncesi Antalya'da kamp yapan Fenerbahçe, basına kapalı olarak gerçekleştirdiği günün ilk antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Sentido Zeynep Golf Hotels'in sahasında yapılan antrenman, saat 10.30'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dün akşamki KRC Genk maçında 45 dakikadan fazla görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı dar alanda yapılan pas organizasyonları ile sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı. Zürih'ten bugün sabaha karşı 04.00'te dönen Miroslav Stoch, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.
Dün akşamki Genk maçında kısa süreli bir baygınlık geçiren, ardından Antalya Medical Park Hastanesi'nde tomografisi çekilip tetkikleri yapıldıktan sonra taburcu edilen Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak bugünkü antrenmana çıkmadı. Grip olan ve tedavisine başlanan Volkan Demirel de antrenmanda yer almadı. Sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan ve kontrolden geçtiği Antalya Medical Park Hastanesi'nde, bu bölgesinde ödem tespit edilen Milos Krasic, kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı. Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Sezer Öztürk de antrenmanda yer almadı; tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü.
Fenerbahçe, günün ikinci antrenmanını da konakladığı otelin sahasında yapacak. Saat 18.00'de başlayacak bu çalışma, basın mensuplarına açık tutulacak.
(RFK-RFK-S)

09.01.2013 14:16:56 TSI

Editör: Wan Haber