Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Joseph Yobo antrenmanda yer almadı. Sezer Öztürk, takımdan ayrı uyguladığı program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Tedavisi devam eden Selçuk Şahin antrenmanda yer almazken, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor maçının son bölümlerinde sağ omzunun üzerine düşen Miroslav Stoch'un, bu bölgedeki ağrılarının sürmesi üzerine, Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekildi. MR sonucunda sağ omzunda ezilme tespit edilen ve bugünkü antrenmana çıkmayan Stoch'un tedavisine başlandı.
Sarı-lacivertli ekip, bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Gaziantep'e hareket edecek.
(BH-BÇ-S)

25.01.2013 14:36:12 TSI

Editör: Wan Haber