Fenerbahçe Erkek Valeybol Takımı, cumartesi günü karşılaşacağı Yenişehir Belediyespor maçı için Bursa'nın İznik ilçesine geldi. İki gün İznik'te kalacak olan takım ve teknik heyet ilçeye hayran kaldı.
Fenerbahçe Erkek Valeybol Takımı, Yenişehir Belediyespor maçı öncesi İznik'te konaklayacak. İstanbul'dan sabah saatlerinde yola çıkan kafile otobüsü bugün saat 12.00'da İznik'e giriş yaptı. Kulüp takımını, İznik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Sönmez ve İkinci Başkan Ömer Sindelışık karşılarken, Fenerbahçe Kulübü Erkek Valeybol takımı, otel işlemlerinin ardından teknik antrenör Fabia Soli'nin daha önceden sipariş ettiği öğle yemeği menüsünü yediler.

"PLAY OFF OYNAMAK İSTİYORUZ"
Yemek sonrası konuşan İdari Menajer Sinan Dülger, "Saha bize çok yabancı. Tanımak için bir gün öncesinden geldik. Lig sonuncusu olan Yenişehir Belediyespor'u hafifede almak istemiyoruz. Avrupa'da istediğimiz başarıyı gösteremedik. Nisan'da play off başlıyor. Türkiye'de play off oynamak istiyoruz. 3 sezondur şampiyon oluyoruz. Yine şampiyon olmak için çabalayacağız" dedi.
Fenerbahçe Erkek Valeybol Takımı Teknik Antrenörü Fabia Soli ise, "İznik'in bukadar güzel olduğunu tahmin
etmemiştim. Harika bir doğası var" diye konuştu.
Takım, öğle yemeğinin ardından odalarına istirahata çekilirken, teknik heyet, İznik'i gezdi. Sönmez ve Sindelışık, teknik heyet ve yöneticilere Abdulvahap Sancaktari tepesini, Ayasofya Camiine, Süleyman Paşa Medresesi ile I. Murat Hamamını gezdirdi.
(HA-AF-BÇ-S)

08.02.2013 15:56:23 TSI

Editör: Wan Haber