Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta mücadelesinde, 16 Ocak Çarşamba günü, deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00'de başlayan antrenman 1 saat 25 dakika sürdü. Dünkü 1461 Trabzon maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise üst sahada yaptıkları antrenmana koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar ve geniş alanlarda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.
1461 Trabzon maçının ilk yarısında sol alt baldırına aldığı darbe sonucu sol bacağında ağrılar, şişlik ve morarma meydana gelen Caner Erkin'in, bugün Medical Park Göztepe Hastanesi'nde muayenesi ve tetkikleri yapıldı, MR'ı çekildi. Gastroknemius kasının zarında ezilmeye bağlı kanama ve kasın zarında yırtık tespit edilen Caner Erkin'in tedavisine başlandı. Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Sezer Öztürk ise takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Bursaspor maçı hazırlıkları Can Bartu Tesisleri'nde 15 Ocak Salı günü yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 11.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.
(BÇ-BÇ-S)

14.01.2013 16:42:57 TSI

Editör: Wan Haber