Ligin 26. haftasında deplasmanda Ç. rizesporla karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 5-1 mağlup ederek stattan mutlu ayrılan taraf oldu. 5 gol atarak 3 puanın sahibi olan Fenerbahçe ligdeki iddiasını sürdürüyor. Rizespor ise şokta!

Ç.RİZESPOR 0-5 FENERBAHÇE
GOLLER
55' Caner Erkin (FENERBAHÇE)
49' Pierre Webo (FENERBAHÇE)
35' Moussa Sow (FENERBAHÇE)
8' Moussa Sow (FENERBAHÇE)
6' Mehmet Topal (FENERBAHÇE)
55'
GOOOLL!! Fenerbahçe, Caner Erkin ile durumu 5-0'a getiriyor. Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Caner doğrudan kaleyi düşünüyor. Baraja çarpan top kaleci Serkan'ı yanıltıyor ve top sol köşeden filelerle buluşuyor.

52'
Konuk ekip Fenerbahçe kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

49'
GOOOLL!! Fenerbahçe, Pierre Webo ile farkı dörde çıkartıyor!

46'
Çaykur Rizespor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Eren Albayrak oyundan alınırken yerine Koray Altınay oyuna dahil oluyor.

46'
Fenerbahçe cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. İlk yarının son dakikalarında sakatlanan Bruno Alves oyuna devam edemiyor ve yerine Michal Kadlec oyuna dahil oluyor.

46'
Müsabakanın ikinci yarısı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

45'
Hakem Cüneyt Çakır ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner Erkin ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Pierre Webo kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

45'
Ceza yayı gerisinden kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu doğrudan kaleyi düşünüyor. Barajı aşan top sol üst köşeye yöneliyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı uzanıyor ve bu topu çıkartıyor.

45'
Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

44'
Sol kanattan gelişen atakta Eren'in havadan pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Sercan Kaya bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Mert Günok uzanıyor ve gole izin vermiyor.

42'
Konuk ekip Fenerbahçe'nin rakip yarı alandaki baskısı devam ediyor.

39'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Eren Albayrak ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Mert Günok çıkıyor ve topa sahip oluyor.

37'
Gelen 3. golden sonra morali iyice bozulan Çaykur Rizesporlu oyuncular bu bölümde sık sık top kayıpları yapıyor.

35'
GOOOLL!! Fenerbahçe, Moussa Sow ile durumu 3-0'a getiriyor!

32'
Müsabakanın üçte biri geride kalırken konuk ekip Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

31'
Orta alanta topu çalan Alper bekletmeden pasını sol kanada hareketlenen Sow'a gönderiyor. Sow tekrar Alper'i görüyor. Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinde topla buluşan Alper sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

30'
Çaykur Rizespor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ludovic Obraniak oyundan alınırken yerine Murat Duruer oyuna dahil oluyor.

27'
Konuk ekip Fenerbahçe kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

25'
Fenerbahçe cephesinde zorunlu bir değişiklik gerçekleşiyor. Sakatlanan Volkan Demirel oyundan alınırken yerine Mert Günok oyuna dahil oluyor.

21'
Volkan Demirel büyük ihtimalle oyuna devam edemeyecek.

20'
Fenerbahçe kalecisi Volkan, direkten dönen topu uzaklaştırmak isterken sakatlık geçiriyor.

19'
Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Ceza sahası sağ çaprazına sokulan Ludovic Obraniak ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada gelen topa savunma ile birlikte yükselen Deniz Kadah kafa vuruşunu yapıyor ancak top sağ direğe çarparak oyun alanına geri dönüyor.

18'
Oyunun bu bölümünde yapılan karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.

16'
Orta alanda topla buluşan Kıvanç pasını ceza yayı gerisindeki arkadaşı Leonard Kweuke'ye gönderiyor. Leonard Kweuke dönerek yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

14'
Kıvanç'ın pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Sercan Kaya rakibini geçerek vuruşunu yapıyor ancak top son anda Emre'den sekerek dışarı çıkıyor.

12'
Ceza sahası sol çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Eren Albayrak ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

11'
Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

8'
GOOOLL!! Fenerbahçe, Moussa Sow ile farkı ikiye çıkartıyor!

5'
GOOOLL!! Fenerbahçe, Mehmet Topuz ile öne geçiyor. Emre'nin ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Mehmet Topuz vuruşunu yapmak istiyor ancak top kaleciden sekerek penaltı noktası gerisindeki Giray'ın önüne düşüyor. Giray ters bir vuruş yapıyor ve top tekrar Mehmet Topuz'a geliyor. Mehmet müsait pozisyonda dönerek sağ ayağı ile yerden vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

2'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ludovic Obraniak ortasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Ousmane Viera kafa vuruşunu yapmak istiyor ancak kaleci Volkan'a faul yapıyor.

1'
Ceza yayı üzerinde topla buluşan Leonard Kweuke yerden sert vuruyor ancak top savunmaya çarpıyor ve kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

1'
Müsabaka Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

 

Editör: Wan Haber