Türkiye Elektrikçiler Elektronikçiler ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Abdullah Kaya, Salihli Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Odası'nı ziyaret etti.
Ziyarette Oda Başkanı Bahadır Çelikkol ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Türkiye Elektrikçiler Elektronikçiler ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Abdullah Kaya, Manisa'nın kendisi için çok önemli bir il olduğunu belirterek, "Türkiye'de 5 tane oda olan iki il var. Bunlardan biri Adana, biri de Manisa. Üretim açısından en büyük firma Manisa'da bulunuyor. Bu yüzden Manisa Türkiye'deki sayılı illerimizden birisi. Salihli Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Bahadır Çelikkol oda başkanlığı dışında Salihli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanlığı görevine talip olduğunu öğrendim. Hem kendisine destek olmak amacıyla hem de kendisinin bu odada başarılı olduğu gibi orada da başarılı olabileceğini söylemek adına geldim. Salihli'de yapmış olduğum temaslarda da birçok sektördeki arkadaşlarımız kendisine destek veriyor. Bu da beni daha çok mutlu etti. Bu konuda tamamen kendisinin arkasındayım. Sonuna kadar destekçisiyim. İnşallah başkan seçilir ve bu seferde hayırlı olsun ziyaretinde bulunurum" dedi.
Bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Oda Başkanı Çelikkol, "Başkanımızı sık sık Ankara'da ziyaret ediyoruz. Bu sefer de O'nun bizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(ES-ERG-Y)

21.01.2013 11:25:20 TSI

Editör: Wan Haber