Bursa'da iki tırın karıştığı trafik kazasında kamyonun içinde sıkışan şoför itfaiye ekipleri tarafından zorlukla çıkartıldı. Kurtarma ekiplerinin sıkıştığı araçtan çıkartılan yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, kurtarma anını meraklı gözlerle seyreden vatandaşlardan bazılarının cep telefonu ile kayıt alması bu kadarına da pes dedirtti.
Kaza, saat 02.30 sıralarında Bursa-Yalova karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.T. (37) idaresindeki 26 UT 123 plakalı tır malzeme almak için dönüş yaptığı esnada arkadan gelen 35 GA 3288 plakalı tırın şoförü, yerlerin kaygan olması nedeni ile duramayarak arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile henüz kimliği belirlenemeyen tırın şöförü kamyonun içerisinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 Acil Servis ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren çalışmasının ardından sıkıştığı yerden kurtarılan şoför, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayı yara almadan atlatan R.T. ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
PES DEDİRTEN MANZARA
Yaşanan kaza anında Bursa-Yalova karayolunu uzun süre trafiğe kapanırken, araçlarından inen vatandaşlar olay yerine akın etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını meraklı gözlerle seyreden vatandaşlardan bazılarının ise cep telefonları ile kayıt alması bu kadarına da pes dedirtti.
Çalışmaların ardından karayolu tek taraflı trafiğe açılırken, Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
(AÇ-Y)

15.02.2013 06:34:15 TSI

Editör: Wan Haber