Bulgaristan'ın FC Lubimez Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Özlüce Tesisleri'ne gelerek Bursaspor Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.
FC Lubimez Kulübü Başkanı Atanas Stalev ve yönetim kurulu üyelerini, Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Altyapı'dan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman, Bursastore'lardan Sorumlu Yönetici Nejat Çölek ve Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir karşıladı. Genel Sekreter İlhan Uslu, Lubimez Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan çok mutlu olduklarını belirterek, "Sayın başkan Atanas Stalev ve yönetim kurulunuzu ağırlamaktan çok mutluyuz. Böyle bir ziyareti gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde en kısa zamanda sizin kulübünüze gelerek sizleri makamınızda ziyaret etmek isteriz. Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulumuz adına bu ziyaretten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi
FC Lubimez Kulübü başkanı Atanas Stalev ise, "Bize karşı göstermiş olduğunuz ilgi ve misafirperverlikten dolayı kulübüm adına teşekkür ediyorum. Yönetim kurulunuzun bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için buradayız" dedi.
Daha sonra Genel Sekreter İlhan Uslu, Atanas Stalev'in isminin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti. Ardından her iki kulüp yetkilileri birbirlerine hediyeler verdi ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
(MA-RFK-S)

23.12.2012 14:04:25 TSI

Editör: Wan Haber