Spor Toto Süper Lig'de bugün Bal-Kes ile mücadele edecek Fenerbahçe hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Fb, Balıkesir maçını saat kaçta naklen hangi kanalın yayınlayacağı ve muhtemel 11'lerin detayları haberimizde.

Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 29. haftasında bugün Balıkesirspor'u ağırlayacak. Şükrü Saracoğlu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. 
Sarı lacivertlilerde Emre, Mehmet Topuz yok Alves oynuyor. Konuk ekipte ise Gökhan Ünal sakat.
Ligde geçen hafta Eskişehirspor deplasmanında 2 puan yitiren ve liderliği Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe, ligde 28 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet ve 60 puanla 3. sırada yer alıyor. Ligde kalma mücadelesi veren Balıkesirspor ise 28 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik, 16 yenilgi ve 20 puanla son sırada bulunuyor.

 

FENERBAHÇE EVİNDE OYNADIĞI SON 3 MAÇI 1-0 KAZANDI
Fenerbahçe, sahasında oynadığı son 3 lig maçını 1-0'lık skorlarla kazandı.
Kadıköy'de 21. haftada Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, bu maçın ardından Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor ile sahasında oynadığı maçlardan 1-0 galip ayrıldı.
Balıkesirspor ise bu sezon deplasmanda sadece bir maç kazandı. Balıkesirspor, 15. haftada Kardemir Karabükspor'u dış sahada 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe ile Balıkesirspor, yarın ligde 40 yıl sonra İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE'DE TAM 10 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de Balıkesirspor maçı öncesinde 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hasan Ali Kaldırım, Alves, Emenike, Selçuk Şahin, Webo, Kuyt, Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Meireles ve Kadlec, Balıkesirspor maçında sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 30. haftada Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.


40 YIL SONRA GELEN RANDEVU
Fenerbahçe ile Balıkesirspor bu akşam ligde 40 yıl sonra İstanbul’da karşı karşıya gelecek. İki takım en son 1975-76 sezonunda İstanbul’da karşılaşmış, maçı Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
MUHTEMEL KADROLAR:
FENERBAHÇE
VOLKAN
GÖKHAN
ALVES
EGEMEN
CANER
M.TOPAL
SELÇUK
DİEGO
KUYT
SOW
WEBO
Takım Değeri: 117 milyon Euro
BALIKESİRSPOR
EMRULLAH
OKAN
KULUSİC
GLUMAC
BERKAN
VARGAS
AYKUT
ERAY
GOMES
SERCAN
ZEC

Takım Değeri: 22 milyon Euro
ARALARINDAKİ SON 3 MAÇ:
Balıkesirspor-Fenerbahçe: 1-4
Balıkesirspor-Fenerbahçe: 0-0
Balıkesirspor-Fenerbahçe: 0-1
HAVA DURUMU: 15 derece

Editör: Wan Haber