Fatsalı Sefa Yıldırım marketi bulunduğu Azerbaycan'da çalıştığı sırada gönlünü kaptırdığı Azeri Radyoloji Doktoru Vefa Halilov ile yaşamını birleştirdi.
Fatsalı Sefa Yıldırım ile Azeri Doktor Vefa Halilov'un düğün törenleri Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleşti. Çiftlerin düğün törenine Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe de katıldı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, düğünde genç çiftlere hediyelerini takdim edip mutluluklar diledikten sonra salondan ayrıldı.
Damat Sefa Yıldırım üniversite eğitimini almak için Azerbaycan'a gittiğini ve eğitim hayatından sonra aynı yerde ticaret yapmaya başladığını belirterek, "Azerbaycan'da kendime ait marketim var. Radyoloji Doktoru Vefa hanım ile bir bayan arkadaşım vesilesi ile tanıştım. Bayan arkadaşım, Vefa hanımın da arkadaşı olduğu için tanışmamız daha kolay oldu. Bir süre birbirimizi tanıma süreci yaşadıktan sonra evlenmeye karar verdik" dedi.
Düzgün Türkçe konuşmasıyla dikkat çeken Azeri Doktor Vefa Halilov ise Türkiye'ye gelin olmak aklının ucundan bile geçemediğini ifade ederek, "Ta ki Sefa bey karşıma çıkana kadar böyle bir düşüncem yoktu. Ancak Sefa'yla tanıştıktan sonra onu çok beğendim ve evlenmeye karar verdim" diye konuştu. Doktor Vefa Halilov düğün sonrasında nerede görev yapacağı ile ilgili ise henüz bir karar vermediklerini söyledi.
(MY-SLH-Y)

03.01.2013 13:39:19 TSI

Editör: Wan Haber