Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı futbolcularla birlikte, geçen hafta çıkan yangında zarar gören Galatasaray Üniversitesi'ne ziyarette bulundu.
Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga'nın makamında gerçekleşen ziyarette, Fatih Terim ile birlikte futbolcular Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Gökhan Zan, Burak Yılmaz, Emre Çolak, Semih Kaya, Nordin Amrabat ve Selçuk İnan yer aldı.
Ziyarette basın mensuplarına açıklamada bulunan Fatih Terim, yangının olduğu gece Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'la birlikte üniversiteye geldiğini belirterek, "Tabii ki çok üzücü bir olay. Gerek Galatasaray camiası gerekse Galatasaray Üniversitesi bu yangından güçlenerek çıkacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Hiçbir yangın Galatasaray'ı yakamaz. Bu bilim irfan yuvasının yana ışığı devam edecektir. Ben, teknik heyetim, çalışan arkadaşlarım ve futbolcu arkadaşlarım Galatasaray takımı olarak her türlü yanalarında yanlarında olduğumuzu ifade etmek için buraya geldik. Hangi konuda anlaşılması gerekiyorsa o konuda Galatasaray Futbol Takımı olarak burada yanlarındayız. Galatasaray camiası olarak herkes bu konuda aynı noktada birleşmiştir. Galatasaray camiası bu hadiseden güçlenerek çıkacaktır. Bazen böyle kazalar olabiliyor Allah daha beterini göstermesin. Sayın rektöre geçmiş olsun diliyorum" dedi.

ETHEM TOLGA: "BAŞIMIZA ŞANSSIZ BİR OLAY GELDİ"
Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga ise ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Sayın hocamız üniversitemize hoş geldi. Bizi çok mutlu etti. Başımıza şanssız bir olay geldi. Ancak bunun üstesinden de geleceğiz. Şuanda akademik takvim şaşmadan yürümekte. Öğretim devam ediyor. Yalnız tarihi bir binamızın hasar görmesi bizi üzdü. Başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere diğer devlet büyüklerimiz bizi aradılar teselli ettiler. Destek olacaklarını söylediler. Kendilerine teşekkür ederim. Hocam da bunun için burada. Bizim zor günlerimizde bize moral veriyorlar. Pazar günü hocamızın kazandırdığı zafer bu olaydan sonra ilk defa yüzümü güldürdü. Devletin öncülüğünde ve Galatasaray topluluğunun desteği ile biz inşallah bu işin üstesinde geleceğiz tarihi bir binayı onaracağız ve tekrar hizmete açacağız" diye konuştu.
Ziyaret sonrasında Terim ve Tolga, birlikte basın mensuplarına poz verdi.
(BH-EYB-S)

31.01.2013 16:54:01 TSI

Editör: Wan Haber