“Fala inanma, falsız da kalma” sözü akılların hep bir köşesinde olsa da, herkes fincanda, kartında ya da burç haritasında çıkanları can kulağıyla dinler… Hele bir de falı, fal yapacak kadar iyi bir falcı anlatıyorsa, çıkan kısmetleri dinlemeye kimseler doyamaz!

Tam da bu sebepten yola çıkan birkaç Türk mühendisi bir araya geldi ve “insanlar diledikleri anda, sadece tek bir ‘tık’la fallarına baktırabilsin” dediler…

Ve falseverler ile falcıların buluşma noktası Fal Kulübü doğdu!

Falkulubu.com’da Nasıl fal bakılıyor?

Sistem çok pratik.

Evde, ofiste, cafe’de; haftanın 7 gün 24 saati www.falkulubu.com adresini ziyaret ederek uzman yorumculardan dilediğinizi seçip falınıza kolayca baktırabilirsiniz.

Fal Baktırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler;

Kahve falı nasıl bakılır?

Fal baktırmak bir nevi kehanet yöntemidir. Eski çağlardan gelmekte ve genelde Müslümanlar arasında yaygın bir fal biçimidir. Kahve Falı Kahve telvesinin oluşturduğu şekillere göre yorumlanır. Genellikle bakan kişinin içine doğan hissiyatla bağlantılı bir şeydir. Yoğunlaşma şarttır fala bakarken yoğunlaşma sağlanmasa fal güzel yorumlanamaz. Fala güzel bakılabilmesi için kahve falının kurallarına uymak lazımdır. Kahve falı Kahveyi içer falı kapatırsınız başınızın üzerinde üç defa fincanı çevirir içinizden dilek tutarsınız. Kahve falı sonrada fincanı tabağına kapatırsınız. Üzeri nede sıcaklığını alacak metal vs koyarsınız ki bazı bakan kişiler konulan metalin kahve fincanının içindeki kötü enerjiyi aldığı söylenir. İlk bakılan yer fincanın en dibidir ki bütün kötülükler burada çıktığı söylenir.

Tarot falı nasıl bakılır?

Tarot falı günümüzde en yaygın olan fal çeşididir. Bu falı neden niye baktırmak istediğiniz çok önemlidir. Tarot FalıTarot falını öğrenmek isteyebilirsiniz önce düşünün bu falı niye öğrenmek istiyorum. Bu falı öğrenmek istiyorsanız tarot kartlarınla yaşamak zorunda olduğunuzu unutmayın. Eğer bu fala yeteneğiniz varsa nerde niye bakacağınız çok önemli değildir çok gürültülü bir yerde de bakabilirsiniz fazlasıyla mistik sakin bir yerde de sadece kartlarda altıncı hissinizi doğru kullanıp doğru şeyler söylemiz gerekir. Tarot falı Tarot özel zamanlarda özel kişiler bakılan bir faldır. Tarot falı Uygun bir yerde yeni tarot kartlarıyla mistik bir ortam hazırlarsanız kendinize daha doğru olacaktır. Mumlarda olursa daha hoş bir ortam olur. Fala kendinizi daha hazır hissedersiniz.

Katina aşk falı nasıl bakılır?

Değişik bir faldır 65 adet kartla bakılır. Bir nevi tarot falı gibidir kart resimleri ve içerikleri farklıdır. Aynı zamanda bu kartlarla büyüde yapıldığı söylenir. Katina Falı Falın özelliği seans boyunca seçilen bir kartın bakım boyunca bir kenarda beklemesi ve en son o karta bakılması Katina aşk falı İnsanoğlu geçmişten günümüze kadar aşk hayatını ve geleceğini merak eder ve bunun için çeşitli fallara başvurur. Altıncı hissi kuvvetli olan insanlara da bu fallardan baktırır. Katina aşk falı Üç kız kardeş tarafından bulunmuş bir fal türüdür. Bildiğimiz tarot falından daha korkutucu ve ürkütücüdür. Bu da kartların şekil ve görselliklerinden kaynaklanır.

Astroloji Nedir?

İnsanlık tarihinde astrolojinin çok büyük önemi vardır. Aslında kehanet içeren bir olaydır. Astroloji anlayışı değişik bir anlayıştır. Astroloji Güya bilimsel tarafından bakılıp incelense de aslında kehanet içeren bir sistemdir. Uydumuz olan ay ve güneş sisteminin etrafında bulunan yıldızların burçlarla birleşen tarafıdır. Astroloji Astrologlar da bu yıldızları inceleyen ve hatta gizemli taraflarını bulan kişilerdir. Astroloji M.Ö 3000 yıllarında Mezopotamya da meydana çıkmıştır. Yıldızların farklı etkileri vardır. İsa zamanında bile astrolojinin bilindiği rivayeti bulunmaktadır. Araplar tarafından büyük ilgi görmüştür hem sanat tarafı hem de bilimsel tarafı incelenmektedir. Astroloji ne olacak diye sormaz neler oluyor diye sorar.

Editör: Wan Haber