Fethiye İşletme Fakültesi Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma Derneği BaşkanI Prof. Erdoğan Gavcar, Fethiye Belediyesi tarafından bir bloğu yaptırılacak olan Fethiye İşletme Fakültesi'be verdiği destek için Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya teşekkür etti.
Başkan Saatcı'ya yapılan ziyarete Fethiye İşletme Fakültesi Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma Derneği Başkanı ve Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Erdoğan Gavcar, Yönetim Kurulu üyeleri Akif Arıcan, Mehmet Soydemir yanı sıra üniversite yönetimi katıldı.
Desteklerinden dolayı Saatcı'ya teşekkür eden Dernek Başkanı Gavcar, "Dernek Yönetim Kurulu olarak ağabeyimiz ve Başkanımız Behçet Saatcı'ı ziyarete geldik. Fethiye İşletme Fakültesi yapımına verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Fakültemiz 4 bloktan oluşuyor. Bunun bir bölümünü Belediye adına başkanımız üstlendi. Bizde dernek olarak hayırseverleri ziyaret ederek bir bloğu yaptırmayı planlıyoruz. Daha sonraki aşamalarda geri kalan kısımları da yapılacak. Eğer okulumuzun bir bloğu tamamlanırsa 2013 2014 eğitim öğretim yılında iki bölüme öğrenci alınacak. Yerimiz 490 dönüm bakanlık tarafından tahsis edilmiştir. Artık bu konuda da sıkıntımız kalmadı" dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, "Müjdeli haberden dolayı dernek başkanımıza, dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Üniversitenin bir şehre neler kazandırdığını her zaman söylemeye çalışıyorum. Gerçekten şehrin dinamitlerini harekete geçiren şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel her türlü değerlerini öne çıkaran en önemli lokomotif faktör üniversitedir. Biz Fethiye Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırız. Bununla ilgili meclis üyesi arkadaşlarımızla sadece bir blog için değil, üniversitenin taleplerini yerine getirmek suretiyle aldık. Biz belediyeyiz, yüksek öğretim kurumu değiliz. Yani varımız yoğumuzla sadece üniversite düşünmüyoruz. Fethiye'yi de düşünmek zorundayız. İşin böyle bakınca Fethiye'de hayırsever iş adamlarıyla bir bloğun yapılmasına da çok doğru buluyorum. Yönetim kurulu ise Fethiye'de başarılı olan kişilerden oluşturulmuş. Fethiyemize hayırlı uğurlu olsun. Ben Fethiye'de okul yaptırmak isteyen tüm yardımseverleri bu derneği desteklemeye davet ediyorum. 2013 2014 eğitim ve öğretim yılına da üniversitemizin belli bölümlerinin hizmete açılmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
(MB-İK)

12.02.2013 09:33:49 TSI

Editör: Wan Haber