Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) bünyesinde, Salihli Meslek Yüksek Okulu kampus alanı içerisinde açılacak olan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi inşaatı için yardımlar aralıksız devam ediyor.
Bu kapsamında Salihli'nin yerel market zincirlerinden olan Girginler Süpermarket'in sahibi Murat Girgin, üniversite derneğine 25 bin lira bağış yaptı. Bağış çeki Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Balantekin ve Günay Topkaya tarafından alındı. Bağışa ilişkin açıklamalarda bulunan iş adamı Murat Girgin, "Salihli'den aldığını Salihli'ye harcayan şirketimiz, sosyal sorumluluk projelerinde her zaman destek olmuştur, olmaya da devam edecektir. Salihli'nin gelişmesi ve kalkınmasında büyük rol oynayacak fakültenin yapımına Girginler Market olarak bir nebze katkı sağlamak bizler için büyük onur. Tüm esnafımızı, Salihli için hayati öneme sahip bu projeye daha fazla duyarlı olmaya çağırıyorum" dedi.
Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Günay Topkaya ise, " Yapımına başlanan fakülte inşaatı, Salihli halkından da aldığı destek ile her geçen gün yükselmektedir. Salihli halkı, sosyal sorumluluk projelerinde her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Ben Salihli halkının bu projeye de sahip çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.
(ES-ERG-Y)

06.02.2013 13:56:20 TSI

Editör: Wan Haber