Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya AK Parti'ye katılımının ardından ilk tebrik ziyareti GAP Huzura Doğru Derneği'nden geldi.
Dernek başkanı ve yönetimi, Fakıbaba'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Dernek üyeleri, Fakıbaba'ya Urfa'ya yapmış olduğu üstün hizmetlerden dolayı bir de plaket takdim etti.
Başkan Mehmet Alak ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Tağmat, Bilal Tekatlı, Hasan Oğan, Nurgül Boran ve Zuhal Aslan, Başkan Fakıbaba'ya dernek faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
GAP Huzura Doğru Derneği Başkanı Mehmet Alak, Fakıbaba'nın AK Parti'ye katılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Sayın Belediye Başkanımızın tekrar yuvasına dönmesini kutluyoruz. Sayın Belediye Başkanımız istemeyerek AK Parti'den ayrıldı. Birileri bir şeyler yaptı ve ayrıldı. Tabii onun azmi, fedakarlığı onu tekrar AK Parti'ye getirdi. Benim bütün STK'lardan talebim hepimiz el birliği ile kini, düşmanlığı bir yana bırakıp Şanlıurfa için ak bir sayfa açalım. Herkes elini vicdanına koysun ve Urfa'yı düşünsün" diye konuştu.
(GS-Y)

24.01.2013 11:06:36 TSI

Editör: Wan Haber