Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Manisa modern şehir olmuş, çok değişmiş" dedi.
MHP'li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Partili Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ağırladı.
Manisa'da düzenlenen büyükşehir paneline katılmak üzere kente gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu da hazır bulundu. Fakıbaba'nın Manisa Belediyesi ziyaretine Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Şube Başkanı Ömer Özkara ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Fakıbaba'yı Manisa'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, buna vesile olan MAGİAD yönetimine teşekkür etti. Gelecek yıl yapılması ön görülen yerel seçimlere Manisa ile birlikte Şanlıurfa'nın da büyükşehir olarak katılacağını hatırlatan Başkan Ergün, "Hepimiz aynı sıkıntı ve sorunları yaşayacağız. Tabi getirileri var götürüleri var. Artıları var eksileri var. Bundan sonraki sürecin bütün Türkiye'ye hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

MANİSA YAŞANABİLİR BİR KENT OLMUŞ
Manisa'ya ikinci kez geldiğini ve kentin çok değiştiğini gördüğünü dile getiren Fakıbaba, şöyle konuştu: "Şehirde önemli bir değişim var. Çok temiz ve modern bir şehir olmuş. Gerçekten yaşanabilir bir kent haline gelmiş. Sizleri tebrik ediyorum."

OLUMLU ELEŞTİRİLER BİZİ MUTLU EDİYOR
'Manisa Değişiyor' sloganıyla kentte hizmetleri yürüttüklerini belirten Başkan Ergün, bu tarz gelen olumlu eleştirilerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya içerisinde Manisa'ya özgü ürünlerin yer aldığı çanta takdim etti. Fakıbaba da, Başkan Ergün'e Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne özgü içecek olan mırra (acı kahve) takımı ile Şanlıurfa Belediyesi yayınlarından hediye etti.
(ÖND-HO-Y)

13.02.2013 17:52:12 TSI

Editör: Wan Haber