Facebook uygulamaDünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook son geliştirdiği uygulama ile kullanıcılarını üzecek. Facebook kullanıcıları ise bu uygulamanın tamamen skandal olduğunu ileri sürdü. İşte tartışma yaratan o uygulama..


Geliştirilen yeni bir uygulama pek bi can  sıkacak türden.. Siz profilinizde görünmesini istemediğiniz şeyleri kaldırsanız bile hem arkadaşlarınız hemde tanımadıklarınız bunları görebilecek.. 
ANDROİD uygulama olarak geliştirilen ve Play Store’da ‘Fecoder’ ismiyle yer alan uygulama, Facebook ID'sine girdiğiniz kişinin zaman tünelinde ve fotoğraflar sekmesinde çıkmayan fotoğraflarından bazılarını, kişinin beğendiği fotoğrafları, yorumladığı fotoğrafları, beğendiği ve ziyaret ettiği yerleri çözebiliyor.

 


Ücretsiz olarak indirilebilen ve telefondan herhangi bir izin istemeyen uygulama, Android 2.3 versiyonu üzerindeki tüm cihazlarda çalışabiliyor.


Uygulamanın 3 Ocak itibariyle yayınlanmasının ardından, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in daha önce yayınlanmamış bazı fotoğrafları da internette yer aldı. Fotoğraflarda Zuckerberg’in bir partiye katılımı, arkadaşları ile partide çekilmiş fotoğrafları ve bir düğüne terlikle gittiği fotoğraflar yer alıyor.


YAHOO’YU KIZDIRACAK FOTOĞRAF
Fecoder programının yayınlanmasının ardından internete düşen fotoğrafların birinde, Facebook’un eski yöneticilerinden Kevin Colleran ile Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in kardeşi Randi Zuckerberg’in, Yahoo’nun reklamı olan bir aracın önünde el hareketi yaparken ki pozu görülüyor. 

Editör: Wan Haber