Sosyal paylaşım merkezi olan Facebook'ta Beğenmedim diye seçeneğinin getirilmesi için bu seçeneğin olabileceği bildirildi. Dünyanın en geniş sosyal ağı olan Facebook'ta Beğendim seçeneğinin yarnında artık beğenmedik seçeneğininde olabileceğinin sinyalleri verildi.Facebook'tan yeni bir uygulama olacağının sinyallerini verdi. Dünya sosyal paylaşım merkezi Facebook' söz konusu yeni uygulama olabileceği bildirildi.


Facebook'ta artık beğenmedim seçeneğinin olabileceği haberi BBC de geçen bir habere göre Mark Zuckerberg,facebook sitesine ''dislike/beğenmedim'' tıklanma ve paylaşma butonu bırakılmasına ilişkin kullanıcılar tarafından ilgi ve talep olduğu söylendi..


Dünya paylaşım ağı ve platformu olan Facebook taki milyonlarca insanın hüzün neşe ve acı gibi durumlarda beğen butonunun yanında beğenmedim gibi durumlarda da bu seçeneğinin olamsı gerektiğini söylendi.Facebookta hergün milyonlarca paylaşım video paylaşım ve foto paylaşım yapılmakta ve çoğu kişi gönül rahatlığı ile beğendim butonunu tıklamıyorlar ve bunun yanında beğenmedim diye seçeneğininde olamsı gerektiği vurgulandı. 

facebook-002.jpg

Editör: Wan Haber