Halka açık olan sosyal paylaşım sitesi Facebook ve Twitter'de hissesi bulunan ünlü sanatçı Emrah geçtiğimiz günlerde cimriliği ile gündeme gelmişti bugün hamile eşi ile Mahmutpaşa'da alışveriş ederken görüntülenmesi cimriliği kanıtladı.

Yeşilçam filmlerinde kküçük Emrah olarak bilinen Emrah Aydoğan'dan cimrillik hareketi.Emrah, 8,5 aylık hamile eşi Sibel Kirer ve annesi Ayten İpek ile önceki gün İstanbul'un en ucuz giysi ve eşyalarının satıldığı Mahmutpaşa'da alışveriş ederkengörüntülendi.

YERMİ TÜRK LİRASI

Emrah, sahte takı satan bir mağazadan pazarlık edip 20 TL'ye aldığı yüzüğü eşine, "Bu sana doğum günü hediyem olsun" deyipverdi.Şarkıcı Emrah o haberleride yalanlamıştı

BOMBA İDDİA İSE...

Emrah oynadığı yenireklam filminden 350 bin TL aldığıiddia edilmişti. Şarkıcı bu iddiaları bir basın açıklamasıyla yalanladı. Şarkıcı Emrah, buiddiaları bir basın açıklamasıyla yalanladı. Açıklamada "Hafta sonu bazı medyao kanallarında 'Emrahreklamlardan 250.000TL ve 350.000TL aldı' şeklinde farklı farklı bazı haberler yer almıştır. Buhaberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Wanhaber özel...

Editör: Wan Haber