Dünyaca yıldız teknik patron carlos'tan veryansın.Maçagirpi çıldırmak istediğini dile getirdi birde elindeki karo bukadar olabileciginide syledi.Dün gece Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 3 farkla yenilen Sivasspor'un teknşk patronu Roberto Carlos maçı ilzerke yüzündeki 3 farklı görüntü ağlamaklı gösterdi.Carlos daha sonra bombaladı..Geçensezon Sivasspor ile çok başarılı bir çizgi yakalayan ancak bu yıl umduğunu bulamayan teknik direktör RobertoCarlos, Fenerbahçe maçı sırasında ağlamaklı oldu!

Fenerbahçe'ye 4-1 yenildikleri maçta Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos'un kameralara yansıyan görüntüsü çok ilginçti.

AĞLAMAKLIYDI SANKİ

Karşılaşmayı kenardan izleyen Brezilyalı, adeta ağlamaklıydı.Roberto Carlos, kameralara da yansıyon bu çaresizliğini "Sahaya girip oynamak istedim" diye anlattı.Kulübedeki ağlamaklı görüntüsünü yorumlayan Brezilyalı futbol efsanesi, "Kötü hislerdi. Aslında başta rahat bir maçtı ama biz kendi kendimize zora soktuk. Sahaya girip oynamaisteğim vardı" dedi.

ELİMİZDE BU VAR

Kadrodan da dert yanan Roberto Carlos, "Elimizdeki takım bu ve devre arasına kadar bu arkadaşlarla devam edeceğiz. Bu arkadaşlarla devre arasına kadar toplayabileceğimiz en fazla puanı toplamaya çalışacağız." diye konuştu.

Editör: Wan Haber