Eylül Su Sapan, Star TV ekranlarında sevilerek takip edilen İstanbullu Gelin dizisine dahil oldu. İstanbullu Gelin dizisinde Faruk’un yeni asistanı olarak yer alacak olan Eylül Su Sapan izleyicilerin de merak konusu oldu. İşte Eylül Su Sapan kimdir sorusunu yanıtı…

EYLÜL SU KAPAN KİMDİR?

İstanbul’da dünyaya gelen Eylül Su Sapan, lise eğitimini tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra kamera karşısına ilk kez Pis Yedili isimli dizide canlandırdığı Melis karakteri ile geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde rol alan Eylül Su Sapan, oyunculuk kariyerine günümüzde devam etmektedir. 2012’de Pis Yedili isimli dizide Melis karakterini canlandırdı. Dizi, okullarının yanmasıyla özel bir okula nakil olan yedi yakın dostun yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kadir Doğulu, Eda Ece, Hazal Şenel, Melis Babadağ, Turan Özdemir ve Özge Özberk yer aldı.

Genç oyuncu daha sonra ise Ammar: Cin Tarikatı isimli dizide Canan karakterini canlandırdı. Film, eğlenmek için bir araya gelen bir grup gencin korkunç bir gece yaşamalarını ve hayatlarının bir daha eskisi kadar düzgün olmamasını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Duygu Paracıkoğlu, Eylül Su Sapan, Ozan Akbaba, Burak Sarımola ve Dilşah Demir yer aldı.

Eylül Su Sapan 2015’te Beş Kardeş isimli dizide Nazlı karakterini canlandırdı. Dizi, birbirlerinde çok farklı karakterlere sahip olan beş erkek kardeşin küçük mahallelerinde yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant ve Fatih Artman yer aldı.(Sözcü)

Editör: Wan Haber