İzmir'in Konak ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 kişi arasında bulunan genç mühendis Kuşadası'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
İzmir'de dün gece yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren üç kişinin cenazelerinin Adli Tıp Kurumu morgundan ailelerine teslim edilmesinin ardından cenaze törenleri yapıldı. Kazada yaşamını yitiren genç mühendis Hasan Emrah Pınar için Kuşadası'nda cenaze töreni düzenlendi. Hanım Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, genç mühendis Kuşadası Adalızade Mezarlığı'nda toprağa verildi. Genç mühendisin ardından, annesi, babası ve ailesi ile evlilik hazırlığı yaptığı kız arkadaşı gözyaşı döktü.
Oğlunun kazada hayatını kaybetmesiyle yıkılan Hasan Emrah Pınar'ın babası Hasan Hüseyin Pınar ise yüksek makine mühendisi olan oğlunun, uluslararası bir şirkette çalıştığını, son olarak pazar günü yurt dışından İzmir'e geldiğinde telefonla görüştüklerini belirterek, ''Oğlum sigara, alkol kullanmazdı. Evlilik hazırlıkları içindeydi'' dedi.
Kazada Aycan Işılğan'ın (21) kullandığı 35 HB 8678 plakalı otomobil, Hilal üst geçidinde orta refüjdeki bariyerlere çarptıktan sonra karşı şeritteki Hasan Emrah Pınar'ın (27) kullandığı 34 JE 7825 plakalı otomobilin üzerine düşmüştü. Kazada, Aycan Işılğan, Çiğdem Gümüş ve Hasan Emrah Pınar hayatlarını kaybetmişti.
(ZH-Eİ-Y)

13.02.2013 19:58:00 TSI

Editör: Wan Haber