Manisa'nın Kula ilçesinde Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan kadına ait araç, evinin garajında kundaklandı.
Kula Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Gülay Ünal'ın (38) Keli Mahallesi 695 Sokak No.10 adresinde evinin garajında bulunan 64 KR 602 plakalı aracı akşam 20:00 sıralarında henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Aracın yandığını fark eden Ünal, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Salihli Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri aracı söndürdü. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Aracının tüplü olduğunu ve tüpün patlamamasının mucize olduğunu söyleyen Gülay Ünal, şunları söyledi: "Eğer ki aracımdaki tüp patlasaydı bütün evimiz havaya uçabilirdi. Çok şükür patlamadı. Tek isteğim bu olayı gerçekleştirenlerin bir an önce bulunmasıdır."
Öte yandan; yapılan ilk incelemede, aracın arka tekerleğine yanıcı madde dökülmek sureti ile yangın çıkarıldığı tespit edildi.
(ES-YHY-Y)

04.02.2013 23:12:34 TSI

Editör: Wan Haber