Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Şeyhhalil beldesinde dün gece husumet nedeniyle evi basan bir kişi tarafından vurularak öldürülen ikizlere hamile kadının ailesi, dehşet anlarını anlattı.
Olay anında evde bulunan Leyla Özdemir'in eşi Murat Özdemir, dehşet dakikalarını, "Gece oturduğumuz odanın camına vurdular. Kendi yakın akrabamız gelmiştir diye kapıya yöneldik. Biz daha kapıya gelmeden tekrar vurdu. 'Kim o?' dedik. O da, 'Benim aç kapıyı' karşılığını verdi. Çocuğum kapıyı açtı. Ben baktığımda adamı tanıdım ve kapıyı hemen kapatıp kilitledim. O anda ateş etmeye başladı. Ben çocuğumla geride kaldım. Eşimin geldiğini göremedim. Oradan ateş edince eşime denk geldi" sözleriyle anlattı. Murat Özdemir, evde 4 çocuğu ve askerden yeni gelen bir akrabaları ile birlikte 7 kişi olduklarını belirtti.
Leyla Özdemir'in babası Hacı İkiz ise, "Ben rahatsızlığım nedeniyle İstanbul'a gitmiştim. Gece haberi alınca köye geldim. Olayı yapan şahıs ile bizim hiçbir husumetimiz yok ama damadımla aralarında herhangi bir şey var mı, bunu da bilmiyorum. Olayı yapan şahıs eğer kapıyı açabilseymiş bütün aileyi katledermiş. İçindeki hırs nedir bilemiyorum. Kızım 4 buçuk aylık ikiz çocuklarına hamileydi" dedi.
Hastanede hayatını kaybeden Leyla Özdemir'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne gönderildi.
(AK-UY-ZB-GS-Y)

09.02.2013 18:05:37 TSI

Editör: Wan Haber