Saruhanlı'da önceki gün kömür sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında yalnız yaşadığı 2 odalı evi kullanılmaz hale gelen Kasım Şanlıol (80), Manisa'daki Muammer Cider Huzurevine yerleştirildi.
Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Çımat, gazetecilere yaptığı açıklamada, çıkan yangın sonrası yaşlı adamın durumunu yakından takip ettiklerini, kendisini Huzurevine yerleştirdiklerini söyledi. Cumhuriyet Mahallesi Alsan Sokaktaki evinde yalnız yaşayan Kazım Şanlıol'un yangın sırasında dumandan etkilenip hastaneye kaldırıldığını dile getiren Çımat, şunları söyledi; "Evdeki yangın itfaiye ekiplerimiz tarafından söndürüldü. Ancak eşyalar ve ev kullanılamaz hale gelmiş. Kasım amcamızın ise sağlık durumu iyi, kendisi hastaneden taburcu oldu. Hiç evlenmemiş. Kimsesi yok. Bakıma muhtaç. Biz onun Huzurevinde daha rahat bir yaşam süreceğini düşündük ve kendisi şimdilik geçici olarak Manisa'daki Muammer Cider Huzurevine yerleştirdik."
Yaşlı adamın bundan sonraki yaşamını Huzurevinde sürdürmesi için görüşmelerde bulunacaklarını ifade eden Çımat, şunları ekledi; "Eğer mümkün olursa ömrünün geri kalanını Huzurevinde geçirmesini sağlayacağız. Eğer olmazsa evini bakım ve onarımdan geçirip geri getireceğiz. Görevli arkadaşlarımız da şu an evinde bir takım onarımlara başladılar."
(SD-ERG-Y)

17.01.2013 15:10:08 TSI

Editör: Wan Haber