-Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Korubaşı Köyü'nde 2012 yılında elektrik kontağından çıkan yangında evi kül olan vatandaş, yeni evine kavuşmanın sevincini yaşıyor.
Korubaşı Köyü'nde amet eden Saniye Gültekin'in (54) evinde geçen yıl temmuz ayında elektrik kontağından yangın çıkmıştı. Yangında tüm eşyalarını kaybeden ve yaşadığı eski evi kullanılamaz hale gelen Saniye Gültekin'e, Gazipaşa Kaymakamlığı ve Gazipaşa Belediyesi el uzattı.
Kaymakamlık ve belediye tarafından yapılan katkılarla Gültekin ailesine, yanan evlerinin yanı başında yeni bir ev yapıldı. Yangın sonrası kaybettiği evinin yanında kurulan bir çadırda 7 ay zor şartlar altında yaşadığını anlatan Saniye Gültekin, kendisine yardım eden İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'e teşekkür etti.
Yeni evine kavuşmasının sevincini, borçları nedeniyle buruk yaşadığını belirten Gültekin, "Yeni evime kavuştum. Allah yardım edenlerin hepsinden razı olsun. Fakat yapılan yardımlar borçlarımızı ödemeye yetmedi. 5-6 bin TL gibi borcumuz kaldı. İmkanlarımız kısıtlı, bu borcumuzu ödemek için yardımcı olurlarsa sevincimiz daha da artacak." diye konuştu.
(AMT-SK-Y)

18.02.2013 12:29:27 TSI

Editör: Wan Haber