Muratpaşa Belediyesi 2. etap araçların tanıtımını Muratpaşa Kent Meydanı'nda gerçekleştirdi.
14 adet combo, 14 adet çift kabin pikap ve 1 adet cenaze aracı olmak üzere toplam 29 adet aracı filosuna katan Muratpaşa Belediyesi'nin araç parkı 218'e ulaştı. Son bir yıl içinde 117 aracı belediye filosuna kattıklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Biz her zaman bağımsız olmayı ve her zaman kendi hizmet irademizi ortaya koymayı arzu ettik. Bu araçlar bizim ve istediğimiz zaman, istediğimiz şekilde, her türlü hizmetin yapılmasına dönük kullanabileceğiz" dedi.
HER AY 500 BİN TL'LİK AVANTAJ
Araçların son model ve son teknolojiyle donatılmış araçlar olduğunu belirten Başkan Evcilmen, yakın bir zaman diliminde İtalya'da yapımı devam eden 5 adet iş makinesinin de filoya katılacağı söyledi. Başkan Süleyman Evcilmen, "Bu araçları almakla her ay 500 bin TL'lik bir avantajı ekonomik olarak kasamıza bıraktık. Bu araçların sahibi olarak da kendi hizmet irademizi her an kullanma şansını yakaladık" diye konuştu.
Araçlara ait ödemelerin 18 ayda tamamlanacağını belirten Başkan Evcilmen, son teknolojiyle donatılmış son model araçların birçok ihtiyaca cevap vereceğini vurguladı.
Muratpaşa Belediyesi olarak ortaya çok güzel bir tablo koyduklarını belirten Başkan Süleyman Evcilmen, "Meclis üyesi arkadaşlarımızı bu konuda verdikleri destekten dolayı kutlamak istiyorum. Böyle güzel bir tabloyu ortaya koymaktan açıkça ben de gurur duyuyorum"dedi.
(SK-Y)

31.01.2013 11:18:37 TSI

Editör: Wan Haber