Sedir Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet toplantısına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Sizlere daha iyi hizmet üretmek için vites yükselterek yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Sedir Mahallesi sakinleri ile buluştu. Şehit Diplomatlar Parkı içerisindeki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen mahalle toplantısına Muratpaşa Meclis Üyesi İbrahim Akkaya, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, Mahalle Muhtarı Hasan Kahraman ve mahalle sakinleri katıldı.
Sedir Mahallesi'nin Muratpaşa'ya adım atanın ilk gördüğü en küçük ama en şirin mahalle olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Sedir Mahallesi'nin en büyük sorunu kamyoncuların mahalle içine ve apartman girişlerine araçlarını park etmesi. Bunu önlemek ve bölgenin genel düzenini sağlamak için Şehit Diplomatlar Parkı içerisine sabit zabıta kulübesi yerleştireceğiz" dedi
Sedir Mahalle sakinlerinin, sağlık ocağı, pazar yeri, asfalt ve kaldırım başta olmak üzere çeşitli konulardaki sorularını da yanıtlayan Başkan Evcilmen, "Sedir Mahallesi içerisinde yer alan Eğitim Merkezi'ni daha aktif hale getirmek istiyoruz. Bu yönde mahalle halkının talepleri bizim için öncelikli" diye konuştu.
Sedir Mahalle Muhtarı Hasan Kahraman ise, "Başkanımız ve ekibine mahallemize verilen önem nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.
(SK-Y)

11.01.2013 13:30:45 TSI

Editör: Wan Haber