Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Muratpaşa İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen CHP Muratpaşa İlçe Yönetimi ile Sherwood Otel'de düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Evcilmen'e CHP'li Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri de kahvaltı da eşlik etti. Kahvaltının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Evcilmen, "Bundan sonra diğer ilçe yönetimleriyle daha da genişletilmiş toplantılarda bir araya geleceğiz. Bu içten ve keyifli yemekler bizim moral gücümüzü arttırmakta" diye konuştu.
Yerel seçimlerin genel seçimlere gidilen süreçte en önemli etaplardan biri olduğunu dile getiren Başkan Süleyman Evcilmen, "Hedef 2014 yerel seçimleri. Ardından tabi ki genel seçimler. Yerel yönetimler genel yönetimlere sıçrama tahtasıdır. Yerel yönetimlerde elde edilen başarı genel yönetimlere aynı oranda yansır. Ülkemizin tarihinde yerel yönetimlerdeki başarıyla iktidarın ele geçirildiği örneklere sıklıkla rastlayabiliriz. 2014 seçimleri de bu örneklerden biri olacak diye düşünmekteyim" dedi.
76 BELDEYİ KAPATTILAR
Büyünşehir Yasası sonucunda Antalya'da 76 belde kapatıldığını vurgulayan CHP Muratpaşa İlçe Örgütü Başkanı Ercan Erkan, "Bu yasayı halkımıza çok iyi anlatmalıyız. İnsanların CHP'liyim demekten korktuğu, çocuğum öğretmen, polis olacak diyerek partiden istifa ettiği bugünlerde CHP'nin yönetici kadrolarında görev alan cesur yürekli arkadaşlarımı candan kutluyorum. Böyle samimi toplantılarla bizleri bir araya getiren Başkanımız Süleyman Evcilmen'e de teşekkür ediyorum" dedi.
Kahvaltının ardında Başkan Evcilmen ve meclis üyeleri CHP İlçe Yönetimiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
(SK-Y)

15.02.2013 14:47:55 TSI

Editör: Wan Haber