Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Burdurlular Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Lokman Uysal ve dernek üyeleri ile sohbet etti.
Başkan Evcilmen'in dernek çalışlmalarına önem verdiğini ve katkı sağladığını belirten Burdurlular Derneği Başkanı Lokman Uysal, " Her zaman her koşulda başkanımızı yanımızda hissettik ve gördük. Çalışmalarımızda, bize sağladığı destek göz ardı edilemez, bu yüzden hem Muratpaşa Belediyesi'ne hem de Başkan Evcilmen'e, şahsım ve dernek üyeleri adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Hemşehri derneklerini önemsediğini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, " Bu tür toplantıları gelenek haline getirdik. Derneklere, odalara, mahallelere daha fazla ve kaliteli zaman ayırmaya özen gösteriyorum. Burdurlular Derneği önemli bir dernek. Antalya kültürüne doğrudan katkı koyan bir dernektir. Burdurlular Derneği, doğduğu kültürü, yöresel kültürünü, halk musikisi kültürünü yaşatan ve bunları gelecek nesillere taşımayı hedefleyen bir dernektir. Özetle Burdurlular, Antalya'nın omurgasını oluştururlar" dedi. Belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği sohbet toplantısına Burdurlular yoğun ilgi gösterdi ve kent gündemini meşgul eden konularla ilgili sorular yöneltti. Başkan Evcilmen, soruları yanıtlarken, Konuksever AVM planlaması, yeni alınan çöp kamyonları, Bütünşehir yasası, Yediarıklar projesi ve Expo 2016 hakkında görüşlerini açıkladı. (CE)

16.01.2013 11:49:20 TSI

Editör: Wan Haber