Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Mustafa Erdem, yönetim kurulu ve üyelerle bir araya geldi.
Muratpaşa Belediyesi meclis üyeleri Erdem Armen, Hüseyin Kazancı ile Gürsel Karabayır'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Evcilmen'i aralarında görmekten mutlu olduklarını belirten Oda Başkanı Mustafa Erdem, "Oda binamızın yapım aşamasında Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in büyük katkısı var. Kendisinin en sık ziyarete geldiği odalardan birisiyiz. Tüm üye arkadaşlarım adına bizlere verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarına her zaman destek olduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Meslek odalarını önemsiyorum. Meslek odaları siyasetin, demokrasinin şekillendiği kurumlardır" dedi.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerinin çeşitli konulardaki sorularını yanıtlayan Başkan Evcilmen, "2013 yılı için 182 milyon TL yatırım bütçemiz var. Borcumuz yok, paramız çok. Bugüne kadar hiç borçlanmadık. Bütçe fazlalığı veren bir belediyeyiz. Kaynak oluşturmakta zorlanmıyoruz" diye konuştu.
Antalya için eskiden beton yığını denildiğini ifade eden Başkan Evcilmen, "Şimdi Muratpaşa için böyle bir cümleyi söyleyen yok. Yeşil alan konusunda AB ortalamasının üstündeyiz. AB ortalaması 7 metrekare, Muratpaşa'da kişi başına düşen yeşil alan miktarı 7.4 metrekare. Gelinen nokta iyi. Kente değer kazandırıyoruz. Muratpaşa Türkiye'nin rantı en yüksek 4. belediyesi konumundadır" şeklinde konuştu.
(SK-Y)

26.12.2012 13:59:54 TSI

Editör: Wan Haber