"Ev Hanımları Çocuk Bakıcılığı Eğitim Kursu" Projesi'nde görevli kurs öğretmenleri ve kursiyerler Erzincan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı 75. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.
" Ev Hanımları Çocuk Bakıcılığı Eğitim Kursu" projesinde 40 yetişkin bayanın katılımıyla 13 Ekim 2012 tarihinde başlayan eğitimler, 15 Mart 2013 tarihinde sona erecek.
Projenin koordinatörü Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Mustafa Akın ve kurs öğretmenleri ve kursiyerler burada öğrenim gören çocuklarla sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Heyet ziyaret sonunda, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.
Gördükleri ilgiden dolayı mutlu olan rehabilitasyon merkezi öğrencileri ziyaretçilerle birlikte şarkılar söyleyip keyifli vakit geçirdiler.
Engellilerin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma getirilmesi ve topluma kazandırılması adına önemli bir görevi üstlenen rehabilitasyon merkezlerinin geldiğini ifa eden Proje Koordinatörü Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yard Doç. Dr. Mustafa Akın; "Rehabilitasyon kurumları düzenledikleri etkinlikler ile toplumun dikkatini çekmeye çalışıyorlar. Bunda da başarılı oluyorlar. Bu tür girişimler ile bizler de yöneticiler olarak engelli kardeşlerimize yönelik hizmetlerimizi her geçen gün daha da artırıyoruz. Rehabilitasyon müdürü hocalarımıza tüm rehabilitasyon yöneticilerine özellikle engelli kardeşlerimizin günlük yaşam içerisinde yer almalarına en başta destek veren ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.
(CM-AT-Y)

13.12.2012 15:59:20 TSI

Editör: Wan Haber