Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Aralık ayı içerisinde Antalya'da düzenlenen "eTwinning Projesi Ulusal Çalıştayında" kalite belgesi alan 15 öğretmeni ödüllendirdi. Milli Eğitim Müdürü Bulut, çalıştayda Uşak'ın en başarılı il seçildiğini de bildirdi.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi'nce yürütülen "eTwinning Projesi" (Avrupa Online Okul Ortaklıkları) kapsamında 21-25 Aralık tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Ulusal çalıştayda Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 15 öğretmen kalite belgesi aldı. Çalıştayda kalite belgesi alan 15 öğretmeni tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, öğretmenlere teşekkür belgesi takdim etti. Antalya'daki çalıştayda ülke genelinden 47 öğretmenin kalite belgesi aldığını ve bu öğretmenlerin 15 tanesinin Uşaklı olduğunu söyleyen Ömer Bulut, "Öğretmen arkadaşlarımız çalıştayda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek büyük bir başarı elde ettiler" dedi.
Ömer Bulut, çalıştayda ayrıca; Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Mustafa Özkısırlar ile Bir Eylül Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Buğra İnal'ın hazırladıkları projelerle Avrupa kalite etiketi aldıklarını ve Türkiye'de 42, Avrupa'da ise 725 öğretmen arasına girmeyi başardıklarını ifade etti. İl eTwining Koordinatörü de olan Buğra İnal'ın en başarılı koordinatör de seçildiğini bildiren İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, "Çalıştayda Türkiye'nin en başarılı ili seçildik. Öğretmen arkadaşlarımızı tebrik etmek için kendilerini davet ettik. Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimdeki kaliteyi arttırmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi de tek başımıza değil öğretmen arkadaşlarımızla birlikte veriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da öğretmenlerimiz katıldıkları bu tip proje yarışmalarında birincilikler elde etmişlerdi. Bu tür başarılar hepimizi sevindiriyor" dedi.
Çalıştayda kalite belgesi alan öğretmenler de İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut'a kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
(KY-İK)

09.01.2013 12:07:02 TSI

Editör: Wan Haber