Edirne'nin ilk ve tek televizyonu olan ETV'nin 2003 yılından bu yana düzenlediği 'Yılın Başarılıları' ödülleri sahiplerini buldu. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Müdürü Semih Erdur, yılın bürokratı ödülüne layık görülürken Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği yılın sivil toplum kuruluşu, Ciğerci Kazım Gilan da yılın turizm elçisi ödüllerine layık görüldü.
Edirne Televizyonu'nun (ETV) geleneksel hale getirdiği 'Yılın Başarılı Bürokratı' ödülüne bu yıl Edirne Emniyet Müdürlüğü KOM Müdürü Semih Erdur layık görüldü. Ödülünü, Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can'ın elinden alan Erdur, "Bu ödül sadece benim değil, aynı zamanda gecesini gündüzüne katarak çalışan mesai arkadaşlarımın" dedi. Erdur, başarı belgesini ise Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler'den aldı.
Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği, yılın sivil toplum kuruluşu seçilirken ödülü Dernek Başkanı Bahri Dinar aldı. Ödül töreni öncesi Dinar'ın hayatı ve derneğin kuruluş öyküsünün yer aldığı jenerik yayınlanırken Dinar, Edirne'nin tanıtımına katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti. Dinar ödülünü, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu'ndan alırken başarı belgesini ise Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin İnağ'ın elinden aldı.
Yılın turizm elçisi ödülüne ise 45 yıllık ciğer ustası Kazım Gilan layık görüldü. Gilan ödülünü Edirne Televizyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kaya'dan alırken kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.
Ödül töreninin ardından katılımcılara tava ciğer ve kallavi ikramı yapıldı.
(ORA)

08.02.2013 16:09:53 TSI

Editör: Wan Haber