Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından "Tıbbi Moleküler ve Genetik" Konulu Konferans düzenlendi. ETSO Binası konferans salonunda düzenlenen "Tıbbi Moleküler ve Genetik" konulu konferansa Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr Abdülgani Tatar konuşmacı olarak katıldı.
Konferansa ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın, Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Türkez, Yrd. Doç. Dr. Serkan Örtücü, Yrd. Doç. Dr Arzu Görmez, Üniversitenin öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci de dinleyici olarak katıldı.
Genetiğin tarihsel gelişimi ve günümüzdeki genetik çalışmaları hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Abdülgani Tatar daha sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Konferansın sonunda Üniversitenin Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünü tercih eden ilk üç sıradaki öğrenciye teşekkür belgesi verilmesinin ardından, Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı tarafından Doç. Dr. Abdülgani Tatar'a teşekkür belgesi takdim edildi.
(MY-AT-Y)

10.01.2013 15:49:22 TSI

Editör: Wan Haber