Erzurum Teknik Üniversitesi 10-11 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezinde düzenlenen Educaturk Yüksek Öğrenim Günleri Fuarına katıldı.
"Yarınları Birlikte Şekillendirelim" sloganıyla yola çıkarak eğitim alanına güçlü bir giriş yapan ETÜ, Educaturk tarafından İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda katılımcı öğretmen ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Eğitim sektöründe hizmet veren kuruluşların hedef kitle ile karşı karşıya gelmeleri, üniversitelerin kendilerini ve hizmetlerini birinci elden tanıtabilmeleri, diğer kuruluşlar ile ilişkilerini geliştirmeleri, kurumsal imajlarını sağlamlaştırabilmeleri konularında imkânlar sunan İstanbul Educaturk Yükseköğretim günleri Fuarına bu sene yaklaşık 10 bin 500 öğrenci katılarak ETÜ standını ziyaret etti.
Üniversite standında Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Örtücü, Basın Yayın Halkla İlişkiler Birimi Uzmanı Ahmet Sadık Yıldırım tarafından öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırılarak Üniversitenin fakülteleri, enstitü ve tüm eğitim birimlerinin yanı sıra şehrimizin ve üniversitemizin sosyal, spor ve kültürel olanakları öğrencilere anlatıldı.
Standı ziyaret eden İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız üniversitenin akademik yapısı, eğitim vizyonu ve hedefleri konusunda bilgiler alarak üniversitenin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirtti.
(ERZ-AT-Y)

11.12.2012 16:33:06 TSI

Editör: Wan Haber