Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Final Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Üniversiteler Tanıtım Fuarı'na katıldı.
İstanbul Güneşli Final Okulları'nda düzenlenen fuara; Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, İzmir Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Saray Bosna Üniversitesi gibi ulusal ve uluslararası pek çok saygın üniversitenin yanı sıra ETÜ'de davetli olarak katıldı.
Toplamda 80 üniversitenin yer aldığı; yaklaşık 3 bin öğrenci, öğretmen ve misafir tarafından ziyaret edilen fuara, katılan tek rektör, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı oldu. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği fuarda, Rektör Yaylalı standı ziyaret eden öğrenci ve velilere üniversitenin misyonu, vizyonu, çalışmaları ve eğitim hedefleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Öğrenci, rehber öğretmen ve veliler tarafından sorulan sorulara birebir cevaplar veren Rektör Yaylalı, bu bağlamda standı, fuar alanının ilgi odağı haline gelmesini sağladı.
Rektör Prof. Dr. Yaylalı'nın yanı sıra fuara katılan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Daştan ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Servet Koşar'da öğrenci ve velilere üniversite hakkında bilgiler verdi.
Fuar alanında standa gelen ziyaretçilere, üniversite tanıtım katalogu, broşür ve tanıtıcı malzemelerin yanı sıra çok sayıda hediye ve promosyon ürünler verildi.
(ERZ-AA-Y)

18.02.2013 18:33:34 TSI

Editör: Wan Haber