Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, kabinede yapılan değişiklikle Sağlık Bakanlığı görevi sona eren AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ'a, bakanlığı süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Prof. Dr. Akdağ'ın, 10 yıllık görev süresi boyunca ülkeye ve ait olduğu topraklara adaletle hizmet ettiğini dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, "Sayın bakanımız rekor sayılabilecek süreyle yaptığı görevi süresince hep insanımızın ve ülkemizin menfaatlerini gözetmiş ve bu istikamette hizmetlerini sürdürmüştür" dedi. Prof. Dr. Akdağ'ın döneminde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da büyük desteleriyle sağlık alanında devrim niteliğinde projelere imza atıldığını ve bu çalışmaların sadece ülkede değil, dünya çapında takdir gördüğüne dikkati çeken Başkan Yücelik, "Öyle ki, Avrupa'dan bile hastalar ülkemizdeki hastaneleri tercih eder hale gelmiştir. Sayın bakanımız sadece sağlık alanında değil, ülkemizin ve şehrimizin her alandaki problemiyle yakından ilgilendi. Onun bu ilgi ve alakası bizleri de daima motive edip, sorunların çözümü noktasında bizlere hep öncülük etmiştir. " diye konuştu.
Prof. Dr. Akdağ ve çalışma arkadaşlarının imza attığı projelerin, ülkemizin ve şehrimizin vizyonunun değişmesine ve gelişmesine yol açtığını kaydeden Başkan Yücelik, "Umut ediyoruz ki, başlattığı projeler ve çalışmalar bundan sonra da aksamadan sonuçlandırılacaktır. Hizmetlerini, ileride daha iyi konumlarda da sürdüreceğine inandığımız kıymetli hemşehrimize şimdiye kadar gösterdiğiniz çabalara bir kez daha teşekkür eder, bundan sonraki hayatınızda da başarılarının temenni ederim" dedi.
(AA-AA-Y)

27.01.2013 11:25:50 TSI

Editör: Wan Haber