Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir restaurant işletmecisi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla müşterilerine özel bir jest yaptı.
Kdz. Ereğli'de 3 yıldan beri faaliyet gösteren bir restaurant işletmecisi müşterilerine sevgililer günü dolayısıyla karanfil hediye ederken, işyeri girişine de kırmızı halı serdi ve süslemeler yaptı. Müşterilerine sevgililer gününe özel menü hazırlayan esnaf bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi hedefliyor.
Restaurantta kebap, pide ve künefe ustası olarak çalışan Arif Tatlı, 40 yıldır bu mesleği yaptığını işletmede 3 yıldan bu yana çalıştığını söyledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Tatlı," İlçede 3 yıldan bu yana müşterilerimize ve halkımıza hizmet veriyoruz. 14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla müşterilerimize bir jest yapalım istedik. Restaurantımızın girişini balonlarla süsledik, merdivenlere de kırmızı halı serdik. Ayrıca bize gelen her müşterimize güne özel karanfil hediye ettik ayrıca sevgililer gününe özel bir menü hazırlayarak ikram ettik" dedi
(HH-OA-Y)

14.02.2013 17:34:57 TSI

Editör: Wan Haber