Talas Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay sonunda törenle hizmete açılan 11 işyerindeki esnaf, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaattin Kayabaşı ve belediye meydanındaki ihaleyle kiraya verilen işyerlerindeki esnafı makamında kabul eden Başkan Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaattin Kayabaşı, esnaf adına yaptığı konuşmasında, işyerlerinin şık ve merkezi bir alanda bulunduğunu belirterek, "Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki ve Sayın Başkanımız Rifat Yıldırım'a şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.
Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, açılışı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin herkesi onurlandırdığını belirterek, dükkanların konseptinin hizmete en iyi şekilde hazırlandığını söyledi. Başkan Yıldırım esnafa seslenerek, "Hitap ettiğimiz kesimi iyi bilmemiz ve şehri nereye götürdüğümüzü görmemiz lazım. Bu açıdan bakıldığında önümüzdeki süreç Talas'ta çok sosyal ve diri. Fakat bunu erken okuyup görmemiz gerekir. Erken okunamazsa yanlış yol alınmış olur. Örneğin Kiçiköy mahallemizde tamamlanmasına çok az kalan 100 yıl öncesinin Osmanlı Sokağı projesinde biz en baştan beri burasını turizme açacağız dedik. Turist dendiğinde sadece gelip sokağı görüp gidecek anlayışı yanlış. Orada yeme içme, oturup dinlenme, eğlenme ve konaklama imkanı bulunacak. Bu açıdan esnafımızın kendini geleceğe iyi hazırlaması gerekir" uyarında bulundu.
Konuşmaların ardından Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaattin Kayabaşı ve beraberindeki esnaf, Başkan Yıldırım'a üzerinde Osmanlı tuğrası işlenmiş vazo hediye etti.
(AÖ-Y)

28.01.2013 13:39:18 TSI

Editör: Wan Haber