TRABZON - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un kendilerini verdiği fırsatları iyi kullanarak önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Yanal, 3-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısındaki istekli oyunlarının karşılığını alamadıklarına değindi. O maçta kaybettikleri 2 puanın ardından Trabzonspor müsabakasının ayrı bir önem kazandığını anlatan başarılı teknik adam, "Bugün ortaya coşkulu bir oyun koyduk. Topa sahip olduğumuz anlarda Trabzonspor yumuşak oynadı. Bize verdikleri alanları iyi kullandık." dedi.

Golleri bulduktan sonra da oyunun kontrolünün kendilerine geçtiğini kaydeden Yanal, "Ön bölgede topu tutan tarzımız olsaydı çok daha önce farkı açabilirdik. Oyuncularımız tebrik ediyorum. Disiplinli oynadılar." ifadelerini kullandı. Ligde puan kaybetme kredilerini fazlasıyla tükettiklerini ifade eden Yanal, hedefleri açısından önlerindeki maçların ayrı bir önem kazandığını dile getirdi.

Takımın galibiyet gollerinden birini atan tecrübeli futbolcu Necati Ateş de Trabzonspor galibiyetinin ligde üst sıralara tutunma adına çok önemli olduğunu kaydetti. Çok iyi oynayarak muhteşem bir galibiyet aldıklarını anlatan golcü futbolcu, "Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim hedeflerimiz var. Bu hedefler için mutlaka geri kalan maçlara da aynı motivasyonla çıkmalıyız. Hedeflerimize ulaşmamız için bu oyunumuzu ve arzumuzu diğer haftalara da yaymamız gerekiyor." dedi.

Eskişehirspor'un kaptanı Servet Çetin de çok önemli bir maç oynadıklarını belirterek, "Bu hafta diğer takımlar da maçlarını kazandı ve yakın pozisyona geldik. Bu maçı alıp yukarıya yaklaşmak istiyorduk. Trabzonspor gibi bir takıma karşı net bir skor aldık. Arkadaşlarımı kutluyorum." diye konuştu. CİHAN

Editör: Wan Haber